Raamdecoratie bedienen met spraakbesturing

Er worden steeds meer slimme apparaten, ook wel domotica genoemd, op de markt gebracht. Deze slimme apparatuur maakt het mogelijk om je huis te voorzien van meer comfort en gemak. Domotica dat steeds populairder wordt, is elektrische raamdecoratie. Deze slimme raamdecoratie biedt diverse voordelen, waaronder bediening met je stem. Via zelfbedachte spraakopdrachten regel jij eenvoudig de stand van de raambekleding in jouw woning. Ideaal voor als je even je handen vol hebt!

BESTURING VIA SPRAAK

Het bedienen van raamdecoratie met je stem zorgt voor optimaal comfort en het is natuurlijk super gemakkelijk. De slimme speaker van Apple, de HomePod (Mini), maakt het mogelijk om de raamdecoratie van Smartblinds te bedienen met je stem. Natuurlijk kan dit ook via de spraak assistent Siri op je smartphone. Het koppelen van de elektrische raamdecoratie met je smart home systeem is erg eenvoudig, wat betekent dat je geen techneut hoeft te zijn om dit type raambekleding te installeren.

AANSTUREN OP AFSTAND

Het bedienen van slimme raamdecoratie kan gemakkelijk als je thuis bent, maar je kan ook je wensen communiceren via je telefoon. Je hoeft dus niet persé thuis te zijn om je rolgordijnen, jaloezieën of andere raambekleding te laten zakken of omhooggaan. Via de woning-app op je telefoon regel je makkelijk en snel dat je alle apparaten in je huis kunt bedienen.

AUTOMATISCHE BEDIENING

Niet altijd in de gelegenheid om een spraakopdracht uit te spreken? Dan kun je ook altijd nog je raamdecoratie automatisch laten aansturen. Via dagelijkse schema’s stel je simpel in dat je slimme rolgordijnen automatisch omhooggaan in de ochtend om 8 uur of wanneer de zon op komt. Pas laat thuis van een lange werkdag? Geen probleem. Je raamdecoratie is al automatisch omlaaggegaan toen de zon onder ging. Zo zijn er nog talloze andere voorbeelden waarop je slimme raamdecoratie kunt bedienen zonder überhaupt een spraakopdracht te doen.

FOR SMART LIVING

Raamdecoratie met stembesturing is misschien iets wat voor veel mensen als overbodige luxe wordt gezien. Toch is het een mooie stap in de richting van het slimmer maken van je huis en het creëren van een comfortabele, duurzame en veilige woonomgeving. Bekijk de mogelijkheden op Smartblinds.nl!