Search

Raamdecoratie voor hoge ramen

Grote hoge ramen zijn de must-have om je huis te voorzien van veel natuurlijk licht, een ruimtelijk gevoel en een heerlijk uitzicht om van te genieten. Schuifpuien, hoge glazen deuren en grote klapramen zijn bevatten vaak ramen die flink in de hoogte op kunnen lopen. Hoe zorg je ervoor dat jouw hoge ramen er niet saai of kaal uitzien? Dit los je op met Smartblinds raamdecoratie voor hoge ramen.

Raamdecoratie op maat
Het kan af en toe lastig zijn om hiervoor de juiste keuze te kunnen maken, omdat raambekleding voor hoge ramen meestal op maat gemaakt moet worden. Gelukkig hoef je je bij Smartblinds daarover geen zorgen te maken. Je kunt je eigen slimme rolgordijnen zelf inmeten. Dus of je nou op zoek bent naar slimme raamdecoratie voor grote ramen, brede ramen of hoge ramen wij zorgen ervoor dat de Smartblinds precies passen in of op jouw venster. Vervolgens bezorgen wij ze gratis bij je thuis. Je kunt de Smartblinds zelf eenvoudig installeren via de handleiding. Daarna kun jij optimaal genieten van strak design en comfort!
rolgordijn hoog raam rolgordijn hoog raam
Slimme raambekleding voor een hoog raam
Bedienen van hoge en grote ramen is lastig. We begrijpen dat het niet fijn is om met kabels en koorden op grote hoogte jouw raamdecoratie te bedienen. Daarom bieden we bij Smartblinds slimme raamdecoratie aan, die te bedienen is via een app. Zo voorkomen we dat je op hoeft te staan en je rolgordijnen zelf omhoog en omlaag moet hijsen. In de app kun je zelf het gewenste hangpercentage instellen. Daarna zal het slimme rolgordijn van Smartblinds het werk voor je overnemen en zichzelf op de gewenste stand laten hangen.
Raamdecoratie hoog raam Raamdecoratie hoog raam
Privacy met hoge ramen
Doordat je hoge raam snel een groot oppervlak heeft, wordt het voor buitenstaanders makkelijker om jouw kamer in te kijken. We snappen dat dit voor jou niet gewenst is. Daarom bieden we bij Smartblinds de keuze uit verschillende stoffen, met verschillende diktes. Zo kun jij bepalen hoeveel privacy jij wilt hebben. Neem bijvoorbeeld onze transparante slimme rolgordijnen. Deze rolgordijnen voorkomen dat mensen ongegeneerd naar binnen kunnen kijken, maar zorgen toch voor veel natuurlijk licht in jouw kamer! Ook heb je bij Smartblinds de optie om te kiezen voor bijvoorbeeld jaloezieën. Ook onze jaloezieën zijn uitgerust met een slimme motor, waardoor ze zijn omgetoverd tot smart home jaloezieën! Perfect om je privacy te bepalen!
hoge jaloezieën hoge jaloezieën
Combineren van raamdecoratie
Het is mogelijk om jouw Smartblinds te combineren met andere raamdecoratie. Zo zorg je voor variatie en meerdere dimensies in jouw inrichting. Hang bijvoorbeeld een slim plisségordijn in je raam en combineer dit met een hanggordijn, waarvoor je bij Smartblinds een slimme gordijnrail kunt halen. Smartblinds geeft eindeloze mogelijkheden met onze tijdloze uitstraling. Daarmee past Smartblinds in iedere kamer en elk design, ook met hoge ramen.
gordijnen hoge ramen gordijnen hoge ramen

Advies op maat

Benieuwd naar de kleuren en stijlen die Smartblinds biedt voor raamdecoratie voor hoge ramen? Neem dan eens een kijkje in onze shop. Heb je vragen over de maten en stof? We geven je graag advies op maat, via onze chat of een adviesgesprek. Bij Smartblinds stel je eenvoudig je elektrische binnenzonwering helemaal op maat samen en kies je precies de afmetingen die bij jouw hoge ramen horen. Bij het invullen van de afmetingen zie je direct of jouw raam geschikt is voor onze revolutionaire raamdecoratie!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen