Search

Raamdecoratie voor brede ramen

Brede ramen komen vaak voor in de hedendaagse woningbouw. Veel woningen beschikken tegenwoordig over een uitbouw in de vorm van een serre, buitenkeuken of veranda die beschikt over èèn of meerdere glazen wanden. Om diefstal te voorkomen, je privacy te beschermen en jouw glazen wand of raam te voorzien van een stijlvol en unieke vorm van zonwering, is er Smartblinds raamdecoratie voor brede ramen.

Elektrische bediening voor raamdecoratie van een breed raam
Hoe groter en breder het raam, hoe zwaarder de raamdecoratie weegt. Het handmatig bedienen van een breed rolgordijn zal daardoor ook een stuk zwaarder zijn. De rolgordijnen voor brede vensters van Smartblinds zijn aangedreven met een Eve Motionblinds motor. Hierdoor hoef jij zelf niet meer aan een koord te trekken, maar wordt het rolgordijn geopend of gesloten door je slimme motor.
Smart living Smart living
Lichtinval
Een breed raam zorgt voor veel natuurlijk licht in huis. Natuurlijk licht creëert een ruimtelijk beeld in huis, waardoor het groot en open aan voelt. Dit is erg fijn, maar je wilt af en toe ook kunnen genieten van een momentje op jezelf. Met rolgordijnen of plisségordijnen voor brede ramen kun je je eigen privacy bepalen. Het mooie van plisségordijnen is dat je zelf aan zowel de boven- als onderkant van het plisségordijn alsnog licht kunt doorlaten. Op die manier kun je de perfecte combinatie vinden tussen lichtinval een privacy.
raamdecoratie raamdecoratie
Rolgordijnen voor brede ramen
De rol- en duo rolgordijnen van Smartblinds zijn te bestellen met een maximale breedte van 250cm. Hiermee kun je een hoop raam bedekken. Mocht je een nog bredere raampartij hebben, bijvoorbeeld een schuifpui met 2 brede deuren, dan kun je kiezen om 2 brede rolgordijnen naast elkaar te installeren.
rolgordijnen brede ramen rolgordijnen brede ramen
Plisségordijnen voor brede ramen
De slimme plisségordijnen van Smartblinds zijn samen te stellen met een maximale breedte van 250 centimeter. Zo kun jij dus ramen tot wel 2,5 meter breed voorzien van een enkel plisségordijn! Als je een nog bredere raampartij hebt, dan kun je uiteraard net als bij de rolgordijnen kiezen voor 2 minder brede plisségordijnen naast elkaar. Ook dit zal zeer stijlvol staan.
brede plissegordijnen brede plissegordijnen
Jaloezieën voor een breed raam
Zowel de houten jaloezieën als bamboe jaloezieën van Smartblinds zijn te bestellen tot wel bijna 2,5 meter! Hiermee zijn ook jaloezieën zeer geschikt als raambekleding voor een breed raam. De handige kantelfunctie van je jaloezieën geven je de mogelijkheid om snel veel licht door je brede jaloezieën heen te laten schijnen, waardoor je in huis alsnog van veel licht kunt genieten wanneer je wil!
brede jaloezieën brede jaloezieën
Gordijnen voor grote ramen
Uiteraard kun je ook kiezen voor gordijnen als brede raambekleding. Gordijnen zijn ook goed te combineren met één van de bovenstaande soorten raambekleding. Wist je dat je jouw gordijnen ook smart kunt maken met een slimme gordijnrail van Smartblinds? De elektrische gordijnrail heeft een maximale breedte van 580cm, waardoor jij complete serres en raampartijen kunt voorzien van raamdecoratie met 1 gordijnrail!
gordijnen grote ramen gordijnen grote ramen

Wordt uitgerust wakker met brede raambekleding

Niets is lekkerder dan wakker worden met een breed uitzicht over je tuin, stad of omgeving. Wel is het van belang dat je brede raamdecoratie ‘s nachts het licht wel goed tegenhoudt, zodat jij geen last hebt van invallend licht wanneer je wilt slapen. Smartblinds heeft zowel verduisterende rolgordijnen als verduisterende plisségordijnen voor brede ramen. Deze zijn zonwerend, voor hete zomers en kunnen ’s nachts jouw nachtrust bevorderen doordat licht niet langer jouw kamer binnen kan dringen.

Naast een goede nachtrust is fijn wakker worden natuurlijk ook zeer gewenst. Hiervoor heeft de raamdecoratie voor brede ramen van Smartblinds een oplossing. Doordat je brede gordijn gekoppeld is aan je smart home platform, kun je het bedienen aan de hand van timers of triggers. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat jouw raamdecoratie om 8 uur ’s ochtends automatisch omhooggaat, waardoor jij wakker wordt met de zonnestralen in je gezicht.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen