Search

Raambekleding voor de woonkamer

De woonkamer. Misschien is het wel de meest waardevolle ruimte van je huis. Je komt er samen, viert er je feestjes met familie en vrienden en je komt er in je eentje volledig tot rust. Niet gek dus, dat je de perfecte raamdecoratie in je woonkamer wilt hebben. Gelukkig hebben we bij Smartblinds een scala aan verschillende vormen raambekleding voor jouw woonkamer. Kies je voor privacy? Wil je veel natuurlijk licht in je woonkamer, of ga je voor een gouden middenweg door bijvoorbeeld een stijlvol duo rolgordijn in je woonkamer op te hangen? In dit artikel kom je per raambekleding categorie achter de voordelen die de gordijnen bieden en waarom ze perfect zouden schikken als jouw woonkamer raambekleding.

Slimme raambekleding in de woonkamer

Raamdecoratie in het algemeen is natuurlijk niet heel bijzonder. Wat Smartblinds zo speciaal maakt, is de motoren die we in de raambekleding verwerken. Al onze raambekleding is voorzien van een slimme motor. Deze motor maakt het mogelijk om je elektrische rolgordijn te koppelen aan je smart home platform en systeem. Verbind jij je slimme raambekleding met bijvoorbeeld Apple HomeKit, dan gaat er een wereld aan slimme bedieningsopties voor je open. Het wordt mogelijk om je raamdecoratie te bedienen via je smartphone en je kunt zelfs door middel van spraakopdrachten je woonkamer raambekleding in beweging zetten!

raambekleding woonkamer

Voordelen van slimme raamdecoratie in de woonkamer

Met slimme raambekleding in de woonkamer kun je je raamdecoratie vanaf de bank besturen. Start je favoriete film op, en geef je slimme assistent de opdracht om de smart home verlichting te dimmen en je Smartblinds te sluiten. Je hoeft er geen eens meer de bank voor af te komen. Lig je al in bed, maar ben je vergeten woonkamer rolgordijn dicht te doen? Geef je slimme assistent de opdracht om het gordijn te sluiten, of swipe op je telefoon je rolgordijn dicht. Jij kan lekker in bed blijven liggen en je hoeft er niet meer voor van de trap af!

Ook in het dagelijks leven kunnen je slimme rolgordijnen in de woonkamer veel voordelen bieden. Zo kun je zorgvuldiger omgaan met de buitentemperatuur, waardoor je jouw woonklimaat beter kunt reguleren. Daarnaast heb je binnen een handomdraai de juiste lichtinval in huis, zonder dat je hiervoor een koord hoeft aan te raken!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen