Search

Raambekleding voor de slaapkamer

De slaapkamer is een ruimte waar alles samenkomt. Zo ook in je raambekleding. In de slaapkamer staat naast stijl en uitstraling ook de functionaliteit van je raambekleding centraal. In de slaapkamer is de behoefte naar verduisterende raambekleding het grootst. In de slaapkamer moet een gevoel van goede privacy de overhand hebben. Daarnaast is goede verduistering van je ramen essentieel om te kunnen genieten van je welverdiende nachtrust. Bij Smartblinds zijn we bekend met de eisen die worden gesteld aan kwalitatieve raamdecoratie voor de slaapkamer. Op deze pagina vind je alle soorten raamdecoratie die Smartblinds aanbiedt voor jouw slaapkamer. Kijk eens rond en verdiep je in ons aanbod!

Het voordeel van slimme raambekleding in de slaapkamer

Smartblinds is maar dan een gewoon rolgordijn. De Eve MotionBlinds motor die in de in de binnenkant van je Smartblind is geïnstalleerd is eenvoudig te verbinden met je smart home en overige slimme apparaten in huis. De koppeling van je Smartblinds aan je smart home opent een wereld aan mogelijkheden, zo ook in de slaapkamer. Het wordt hierdoor namelijk mogelijk om zelf in te stellen hoe jij wakker wordt. Doe je dat liever met een irritante piepende wekker, of wil je liever gewekt worden door het naar binnenvallen van natuurlijk licht en zonnestralen. Met slimme raambekleding in de slaapkamer wordt dat tweede heel eenvoudig. Via je smart home app stel je eenvoudig in wanneer jij gewekt wilt worden. Je Smartblinds zullen op dat gewenste moment open gaan.

raambekleding slaapkamer inspiratie

Voordelen van Smartblinds in de slaapkamer

Bij Smartblinds maken we alle raambekleding voor iedere ruimte en iedere klant 100% op maat. Dat betekent dat welke raamdecoratie je voor je slaapkamer kiest, deze naadloos aansluit op de randen van je venster. Hierdoor heb je zo minimaal mogelijke last van lichtkieren die je slaap kunnen belemmeren. De verduisterende raambekleding van Smartblinds is tevens ook voorzien van speciale coating die naast licht ook binnendringende warmte tegenhouden. Voor meer informatie hierover, kun je over onze warmtewerende raambekleding lezen. De perfecte verduistering van de slaapkamer draagt bij aan een ongeëvenaard privacy gevoel, wat erg gewenst is in de slaapkamer.

Kleurkeuze van je slaapkamer raamdecoratie

De meeste mensen geven in de slaapkamer de voorkeur aan donkere kleuren, die de verduistering van eventueel nog binnenvallend licht verder belemmeren. Het voordeel van het kleurenpalet van Smartblinds, is dat het allemaal kleuren en tinten zijn die rust uitstralen. Rust is een essentieel element wat eigenlijk in de gehele sfeer van de slaapkamer gevoeld moet kunnen worden. Heb je een slaapkamer waarin lichte kleuren de overhand hebben? Dan is het geen probleem om ook voor een licht gekleurd rolgordijn te kiezen. De verduisterende en reflecterende coating van de rolgordijnen zit aan de achterkant van je rolgordijnen, waardoor je dus niet hoeft in te leveren op stijl!

slaapkamer raamdecoratie kleur
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen