Search

Slimme verduisterende plisségordijnen

Met Smartblinds slimme verduisterende plisségordijnen in huis heb je de volledige controle over iedere ruimte. Zo zorg je altijd op het juiste moment voor de juiste lichtinval en woon je comfortabel, veilig en duurzaam. Bekijk ons assortiment verduisterende honingraat plisségordijnen en stel direct jouw Smartblinds op maat samen. Wil je onze verduisterende plissé stoffen voelen en zien voordat je gaat bestellen? Vraag dan gratis stofstalen aan!

8 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

8 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Verduisterende plisségordijnen

Neem de volledige smart home controle over jouw huis met de slimme verduisterende plisségordijnen van Smartblinds. Met de elektrische verduisterende plisségordijnen van Smartblinds bepaal jij de sfeer. Kies je voor licht in huis, of wil je een wat knussere donkere sfeer hebben? Bepaal op ieder moment hoe jouw plisségordijnen erbij hangen met de slimme bedieningsopties van je slimme plisségordijnen. Kies als eerste de manier waarop je jouw verduisterende plisségordijn wilt besturen. Ga je voor Top Down, of heb je liever een Top Down Bottom Up plisségordijn?

Top Down bediening

Top Down bediening is eigenlijk het principe van een normaal rolgordijn. Aan de bovenkant van het plisségordijn zit een slimme motor, waarmee je je verduisterende plissé kunt laten zakken. De naam zegt het al een beetje: Top Down (bovenkant naar beneden). Dit is de goedkopere optie, omdat er maar 1 motor voor een Top Down plisségordijn nodig is.

Verduisterend plisségordijn

Top Down Bottom Up bediening

Wil je aan beide zijden van je plisségordijn licht door kunnen laten? Ga dan voor dubbelzijdige bediening en kies voor Top Down Bottom Up besturing. Daarmee kun je zowel de bovenkant als onderkant van je verduisterende plisségordijn in hoogte verstellen. Voor dubbelzijdige bediening zijn er 2 motoren nodig. Daarom valt de prijs van een Top Down Bottom Up plisségordijn wat hoger uit.

TDBU plissé verduisterend

Ultieme verduistering

De verduisterende plisségordijnen van Smartblinds worden 100% voor jou op maat geproduceerd. Meet jouw raam op en vul de maten eenvoudig in via onze website. Stel eenvoudig jouw plisségordijn naar wens samen en wij zorgen ervoor de jouw plisségordijn perfect in of op jouw venster past. Doordat we op maat produceren, betekent het dat jij geniet van de best mogelijke verduistering. Dit is perfect voor ruimtes zoals de slaapkamer waar goede verduistering belangrijk is.

Isolatie

Wist jij dat je met verduisterende plisségordijnen ontzettend veel bijdraagt aan de isolatie van jouw huis? Jaarlijks verlies je 's winters onwetend ontzettend veel warmte via je ramen, en in de zomer moet je de airco aanzetten omdat er via jouw ramen teveel warmte jouw huis binnendringt. De verduisterende plisségordijnen van Smartblinds voorkomen dit. Verduisterende plisségordijnen zijn de meest isolerende vorm van raamdecoratie. Dit komt doordat er in de holtes van onze plisségordijnen lucht verzamelt. Door deze luchtbarrière in het plisségordijn wordt het voor in- en uitstromende lucht lastiger om door je raam heen te komen. Hierdoor kun je het hele jaar door flink op je energierekening besparen. Ontdek hoe jij kunt isoleren met plisségordijnen!

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!