Search

Plisségordijnen met ketting bediening

Voor sommige ramen is het gebruik van slimme raamdecoratie overbodig. Of het is simpelweg niet mogelijk om een slim rolgordijn op te hangen, omdat het raam te smal is. Om deze ramen wel van de stijl van Smartblinds te kunnen voorzien, hebben wij handbediende plisségordijnen op maat in ons assortiment. Met deze kettingbediende plisségordijnen geniet je van dezelfde stijl en look als de slimme plisségordijnen, maar dan zonder motor.

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Handbediende plisségordijnen van Smartblinds

Bij Smartblinds zoeken we altijd naar passende oplossingen die voldoen aan de behoeften van iedere gebruiker, want iedere gebruiker is uniek. Onze innovatieve plisségordijnen, uitgerust met smart home motoren en slimme technologie, zijn ontworpen om het dagelijks leven en routines een stukje eenvoudiger te maken. Echter past dit smart home concept niet voor alle ramen, omdat niet alle ramen geschikt zijn voor gemotoriseerde raambekleding. Voor die ramen introduceren we daarom nu: handbediende plisségordijnen van Smartblinds.

Handmatige bediening waar motors niet toereikend zijn

We begrijpen dat ramen in verschillende maten voorkomen en sommige ramen zijn wellicht te smal voor slimme raamdecoratie. Dit probleem komt met name voor bij het Top Down Bottom Up plissegordijn. De motorische variant heeft een minimale breedte van 84.5 cm. Maar niet alle ramen voldoen aan deze minimale afmeting. Daarom bieden we handbediende plisségordijnen aan, zodat je ook je smallere ramen nog steeds kunt uitrusten met de prachtige stoffen en stijl van Smartblinds. Zonder dat je voor deze ramen op zoek moet naar andere raambekleding.

handbediend plisségordijn

Perfect voor ieder raam

We begrijpen ook dat niet alle raamdecoratie in huis even vaak bediend wordt. Voor de raamdecoratie die slechts af en toe bediend wordt, begrijpen we dat de aanschaf van een rolgordijn met motor overbodig kan zijn. Daarom hebben we handbediende plisségordijnen geïntroduceerd. Gebruikers kunnen met gemak en zonder hoge kosten deze ramen bedienen met een simpel koord, precies wanneer ze dat willen.

Met de handbediende plisségordijnen van Smartblinds heb je dus voor ieder raam een passende oplossing met de juiste prijs. Bij Smartblinds geloven we in het creëren van mogelijkheden, zodat iedereen volop kan genieten van de voordelen van slimme raamdecoratie, ongeacht de specifieke kenmerken van hun ramen.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!