Search

Elektrische rolgordijnen op maat

Op zoek naar elektrische rolgordijnen op maat? Bekijk onze brede collectie rolgordijnen en upgrade jouw woning met Smartblinds. Met onze elektrisch bedienbare rolgordijnen voorzie jij jezelf van enorm gemak, veiligheid en duurzaamheid. Bekijk ons aanbod automatische rolgordijnen hieronder en bestel vandaag nog jouw Smartblinds volledig op maat!

52 Items

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -10%
  Screen Black slim elektrisch rolgordijn Screen Black
  Screen Black
  Lichtdoorlatend
  vanaf 244,65 271,83
 2. -10%
  Smartblinds_SB10_W_RF-SALAMANCA-0100_FV-MW Texture White
  Texture White
  Transparant
  vanaf 243,08 270,08
 3. -10%
  Smartblinds_SB10_W_RF-SALAMANCA-0200_FV-MW Texture Off-White
  Texture Off-White
  Transparant
  vanaf 243,08 270,08
 4. -10%
  Smartblinds_SB10_W_RF-SALAMANCA-0300_FV-MW Texture Grey
  Texture Grey
  Transparant
  vanaf 243,08 270,08
 5. -10%
  Smartblinds_SB10_W_RF-SALAMANCA-0500_FV-MW Texture Brown Grey
  Texture Brown Grey
  Transparant
  vanaf 243,08 270,08
 6. -10%
  Smartblinds_SB10_W_RF-SALAMANCA-0600_FV-MW Texture Anthracite
  Texture Anthracite
  Transparant
  vanaf 243,08 270,08
 7. -10%
  Slimme rolgordijnen Classic Classic Off-White
  Classic Off-White
  Lichtdoorlatend
  vanaf 239,16 265,73
 8. -10%
  Slimme rolgordijnen Classic Classic Sand
  Classic Sand
  Lichtdoorlatend
  vanaf 239,16 265,73
 9. -10%
  Slimme rolgordijnen Classic Classic Light Grey
  Classic Light Grey
  Lichtdoorlatend
  vanaf 239,16 265,73
 10. -10%
  Slimme rolgordijnen Classic Classic Dark Grey
  Classic Dark Grey
  Lichtdoorlatend
  vanaf 239,16 265,73
 11. -10%
  Slimme rolgordijnen Classic Classic Black
  Classic Black
  Lichtdoorlatend
  vanaf 239,16 265,73
 12. -10%
  Classic slim rolgordijn Classic Off-White
  Classic Off-White
  Verduisterend
  vanaf 240,54 267,26

52 Items

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Elektrische rolgordijnen: Makkelijk & Comfortabel

Elektrische apparaten worden steeds populairder. Ieder meubelstuk, accessoire of beschikt tegenwoordig ook wel over een elektrische variant. Niet gek, want het elektrisch bedienen van bijvoorbeeld je luie stoel, bank of elektrische rolgordijn is tegenwoordig heel makkelijk. Elektrische rolgordijnen van Smartblinds zijn op verschillende manieren te bedienen. Bestuur ze via je smartphone, of zet jouw rolgordijnen automatisch in de juiste met een spraakopdracht. Naast deze slimme technologie waarmee je de elektrische rolgordijnen in beweging kunt zetten, wil je natuurlijk ook nog steeds de optie tot handmatige bediening hebben. Geen zorgen, Smartblinds heeft een handig en eenvoudig pull-koord, waarmee je met een klein rukje aan het koord je automatisch rolgordijn in beweging zet. Trek nog een keer aan het koordje en je elektrische rolgordijn komt tot stilstand op de door jouw gewenste positie.

electrische rolgordijnen

Bedieningsmogelijkheden

Elektrische rolgordijnen met een draadloze motor

De Eve MotionBlinds motor die in de buis van de elektrische rolgordijnen zit geïnstalleerd, is draadloos. Hierdoor heb je geen stopcontact of andere vorm van netstroom nodig om jouw elektrische rolgordijn te laten functioneren. De gemotoriseerde rolgordijnen gaan zuinig om met de accu van de motor. Je wilt natuurlijk niet elke week jouw rolgordijnmotor op moeten laden. Gelukkig hoeven de motoren van de elektrische rolgordijnen van Smartblinds slechts 1 à 2 keer per jaar opgeladen te worden. Dit kan heel makkelijk met de meegeleverde USB-C kabel, die gratis wordt meegeleverd bij je elektrische rolgordijn.

elektrisch rolgordijn

Een veilig huis met elektrische rolgordijnen

Een elektrisch rolgordijn kan veel impact hebben op de veiligheid van je huis. Inbraak of diefstal komt vaak voor wanneer de bewoners van het huis niet thuis zijn. Met elektrische rolgordijnen kun je bij inbrekers de indruk wekken dat er wel iemand aanwezig in huis. Door via de app van je smart home platform jouw rolgordijnen toe te voegen aan scènes en timers, kun je instellen dat jouw rolgordijnen dagelijks op bepaalde momenten bewegen. Inbrekers doet dit vermoeden dat er iemand thuis is die de 'doodnormale' rolgordijnen bedient, maar in feite ben je dus zelf al van huis aan het werk, of zit je onbezorgd te genieten van een welverdiende vakantie!

elektrische rolgordijnen

Energie besparen met elektrische rolgordijnen

Door je automatische rolgordijnen slim in te zetten, kun je met het gebruik van jouw elektrische rolgordijnen geld besparen op het energieverbruik in huis. Zo kun je scènes aanmaken in de app van je smart home, die er voor zorgen dat de rolgordijnen automatisch sluiten wanneer de zon schijnt. Hierdoor kun je huis binnen koel houden, waardoor je 's zomers minder energiekosten kwijt bent aan de airco. 's Winters werkt dit principe andersom. Dan vormen jouw isolerende rolgordijnen een extra barrière tussen jouw raam en de ruimte in huis. De warme lucht in huis kan hierdoor moeilijker verloren gaan via de ramen, waardoor je dus minder stookkosten maakt gedurende de winter. Zie elektrische rolgordijnen dus niet alleen als een uitgave, maar ook als een investering waarmee je jouw energiekosten omlaag kunt brengen.

isoleren elektrische rolgordijnen

Altijd jouw rolgordijn in de gewenste positie

Het voordeel van elektrische rolgordijnen die je kunt verbinden aan je smart home, is dat je altijd verbonden bent met je rolgordijnen. Hierdoor heb je op ieder moment de controle, waardoor je rolgordijn altijd op de gewenste hoogte hangt. Per scène en timer kun je de positie van je rolgordijn instellen. Ben je niet tevreden over de positie, omdat de zon bijvoorbeeld net onder je rolgordijn doorschijnt? Dan kun je via je smartphone je rolgordijn net iets meer laten zakken, zonder dat je van de bank af hoeft te komen.

Ben je een gevorderde smart home gebruiker? Dan kun je jouw elektrische rolgordijnen ook samen laten werken met andere smart home apparaten in huis. Heb je weekend en wil je op vrijdagavond een leuke film gaan kijken? Maak dan een scène aan waarbij de spraakopdracht "Hey Siri, het is filmavond" jouw rolgordijnen automatisch sluiten, de smart home verlichting automatisch dimt en de slimme oven automatisch aangaat, om de popcorn in klaar te maken. De mogelijkheden met smart home apparaten zijn eindeloos.

elektrische bedienbare rolgordijnen

Een stof en kleur voor jou en je interieur

Rolgordijnen zijn er in allerlei stoffen en kleuren, die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Het ene rolgordijn is verduisterend en blokkeert zonlicht, de ander is lichtdoorlatend waardoor er juist veel natuurlijk licht in huis aanwezig is. De eisen van je rolgordijnen verschillen per ruimte. Zo is het begrijpelijk dat je elektrische rolgordijn op je slaapkamer verduisterend moet zijn om goed te kunnen slapen. In je woonkamer of keuken is het fijn als er wat natuurlijk licht aanwezig is, om een warme sfeer te creëren. De keus voor een lichtdoorlatend rolgordijn ligt hier dus meer voor de hand. Gelukkig kun je bij Smartblinds uit maar liefst 6 verschillende stofcollecties kiezen, die voor een groot deel ook nog eens verkrijgbaar zijn in verschillende transparanties. Zo ben jij verzekerd van een elektrisch rolgordijn wat bij jou en je interieur past.

elektrische rolgordijnen stof

Een elektrisch rolgordijn op maat

Goede raamdecoratie past perfect. Daarom is het van belang om je elektrische rolgordijnen op maat samen te stellen, zodat je geen last hebt van grote lichtkieren of andere ongemakken. Bij Smartblinds kun je jouw elektrische rolgordijnen heel eenvoudig op maat samenstellen. Meet het venster van je raam op en geef de maten door in de configurator op de website. Vervolgens kun je de rest van jouw rolgordijn volledig naar wens samenstellen. Binnen 5 tot 10 werkdagen wordt jouw elektrische rolgordijn op maat bij jou voor de deur afgeleverd!

VRAGEN OVER ELEKTRISCHE ROLGORDIJNEN

Wat is een elektrisch rolgordijn?

Een elektrisch rolgordijn wordt door middel van een elektrisch motor aangevoerd. Door de slimme motor te koppelen aan je smart home, kun je het elektrische rolgordijn van een afstand via je telefoon bedienen. Hierdoor kan het rolgordijn automatisch op en neer bewegen, zonder dat jij het rolgordijn hoeft aan te raken.

Een elektrisch rolgordijn opmeten, hoe doe je dat?

Door simpelweg de breedte en hoogte van het venster van je raam op te meten, kom je bij de juiste afmetingen voor jouw elektrische rolgordijnen. Smartblinds heeft hiervoor een eenvoudige meetinstructie. Wanneer je je venster hebt opgemeten, kun je via onze website eenvoudig jouw rolgordijnen samenstellen.

Hoe installeer ik een elektrisch rolgordijn?

Smartblinds rolgordijnen bevatten een draadloze accu. Hierdoor hebben jouw elektrische rolgordijnen geen stroomtoevoer nodig. Dit maakt de installatie van jouw rolgordijn al een stuk makkelijker. Voor de installatie hebben we een eenvoudige instructie. Hierin staat ook hoe je jouw rolgordijnen toevoegt aan je smart home. Binnen een minuut tover je jouw rolgordijnen om in automatische rolgordijnen.

Hoelang kan ik met een volle accu?

De motoren van Smartblinds slimme rolgordijnen bevatten een duurzame accu, die erg lang mee kan. Bij normaal gebruik, zal je je accu slechts 1 à 2 keer per jaar op hoeven te laden. Het opladen van je Smartblinds kan met een USB-C kabel. De accu is na 8 uur weer volledig opgeladen.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stofstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis stofstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!