Search

Compatibiliteit Smartblinds & Apple HomeKit

De slimme raamdecoratie van Smartblinds bevat een motor met Apple HomeKit technology. Deze draadloze motor maakt het mogelijk dat onze slimme raamdecoratie optimaal samenwerkt het smart home platform van Apple: Homekit. Op deze pagina lees je stap-voor-stap hoe je onze producten koppelt met Apple HomeKit en hoe je vervolgens je Smartblinds onderdeel maakt van jouw Apple smart home.

JE SMARTBLINDS KOPPELEN MET APPLE HOMEKIT

Volg onderstaande stappen om je Smartblinds te koppelen met het smart home platform Apple HomeKit

  1. Open de Apple Woning-applicatie op je iPhone, iPad of Apple Watch.

  2. Klik op het plusje en kies voor ‘Voeg accessoire toe’.

  3. Scan de QR-code die aan de tassel van je Smartblind zit.

And that’s it! Je Smartblind is nu gekoppeld met je HomeKit. Herhaal deze stappen voor elke Smartblind en het automatiseren en bedienen op afstand van je slimme raamdecoratie kan beginnen.

JE SLIMME RAAMDECORATIE BEDIENEN VIA APPLE HOMEKIT

Zoals je hebt gelezen, is het extreem eenvoudig om de raamdecoratie van Smartblinds te koppelen met de Apple HomeKit. Je slimme raamdecoratie is nu geïntegreerd met je Apple smart home en het slim bedienen kan van start. Stel tijdschema’s in waarop je Smartblinds een bepaalde actie uitvoeren, maak scènes aan waarmee je alle slimme apparaten in je huis met elkaar laat samenwerken of doe je raamdecoratie omhoog en omlaag met spraakopdrachten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Slimme scènes met slimme raamdecoratie instellen

Het instellen van een nieuwe scène met Apple HomeKit is vrij eenvoudig:

  1. Tik in het onderdeel Woning of Kamers op het plusje en kies Voeg scène toe om een nieuwe scène aan te maken.

  2. Je kunt kiezen voor een standaardscène, maar ook zelf een aangepaste scène maken. Maak bijvoorbeeld scènes om energie mee te besparen!

  3. Geef je scène een naam, voeg je Smartblinds toe, kies een passend symbool en sla de scène op. Markeer de scène als favoriet om hem in het bedieningspaneel van de Woning-sectie in de app te zien.

Slimme raamdecoratie automatiseren met Apple HomeKit

Via het onderdeel ‘automatisering’ laat je je Smartblinds automatisch werken in samenwerking met andere slimme apparaten in je huis. Zo kun je instellen dat je slimme rolgordijnen automatisch omlaaggaan als de laatste persoon het huis overdag verlaat. Door je slimme lampen hieraan te koppelen zal ook je verlichting tegelijkertijd uitgaan. Loop eens rustig door de Woning-app van Apple heen en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bekijk hier welke apparaten jij kunt integreren binnen jouw Apple smart home.

Heb jij enorm creatieve en handige scènes en automatiseringen gemaakt met Apple HomeKit en onze slimme raamdecoratie? Laat het ons dan vooral weten! Waarschijnlijk kunnen we andere Smartblinds-gebruikers ook inspireren met jouw creativiteit.

Smart living met Apple HomeKit

“Hey Siri, open mijn plisségordijnen”. Even snel de rolgordijnen omhoog terwijl je je ontbijt klaarmaakt op een nieuwe werkdag. Of had je al ingesteld dat ze automatisch omhooggaan bij daglicht? Door je Smartblinds te laten samenwerken met je Apple HomeKit voorzie jij je woning van meer comfort, gemak, plezier, veiligheid, duurzaamheid en sfeer. En dat alles op basis van slimme technologie. Bestel jouw rolgordijnen voor Apple HomeKit via onze shop en creëer een ultieme leefomgeving binnenshuis!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen