Search

Alles over onze jaloezieën

Het inmeten en monteren van onze slimme jaloezieën is heel simpel! Op deze pagina vind je onze meetinstructies, bekijk je installatievideo's en/of download je de installatiehandleiding. Graag extra hulp? Plan dan gratis een adviesgesprek met één van onze adviseurs of stel je vragen in de chat!

Collectie

Bij Smartblinds hebben wij een ruim aanbod slimme jaloezieën. Door onze verschillende kleuren en materialen passen Smartblinds perfect in ieder interieur. Vraag gratis stalen aan om de verschillen tussen de collecties te ondervinden.

Systeem

Het systeem bij onze jaloezieën heeft dezelfde kleur als de houtkleur die je kiest. Kies tijdens het samenstellen van jouw Smartblinds jaloezieën dus simpelweg de kleur die aan jouw wensen voldoet.

Afmetingen systeem

Het systeem is 65,4 millimeter diep en 62,9 millimeter hoog.

Meten

Het inmeten van Smartblinds jaloezieën is heel simpel! Je ontvangt onze meetinstructies in je stalenpakketje of bekijkt hem hieronder. Graag extra hulp bij het inmeten? Plan dan gratis een adviesgesprek met één van onze adviseurs of stel je vragen in de chat!

Voeding & connectiviteit

Onze jaloezieën worden aangedreven door draadloze Eve MotionBlinds motoren. De accu van deze motoren laad je eenvoudig op via een meegeleverde USB-C kabel, wat betekent dat er geen vaste stroomvoorziening aangelegd hoeft te worden. Daarnaast verbind je onze rolgordijnen eenvoudig met de bekendste smart home platformen, waardoor er een wereld aan bedieningsmogelijkheden opengaat!

Hulp & advies

Ontvang jij graag hulp bij het uitzoeken, inmeten, bestellen en/of installeren van slimme jaloezieën? Of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Onze specialisten staan gratis en vrijblijvend voor je klaar! Via een online videogesprek helpen we je bij het vinden van de juiste producten en geven we antwoord op al je vragen.

Veelgestelde vragen over Smartblinds jaloezieën

Wat is de maximale breedte van jullie jaloezieën?

De minimale breedte voor onze jaloezieën is 80 centimeter. De maximale breedte is 270 centimeter.

Wat is de maximale hoogte van jullie jaloezieën?

De minimale hoogte voor onze jaloezieën is 50 centimeter. De maximale hoogte is 300 centimeter.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen