Search

Smartblinds roljaloezieën

Ben je op zoek naar op maat gemaakte roljaloezieën die je niet alleen handmatig, maar ook via verschillende smart home functies kunt bedienen? Dan ben je bij Smartblinds aan het juiste adres. Met ons gevarieerde assortiment aan elektrische roljaloezieën bepaal jij altijd de mate van doorkijk, privacy en verduistering. Zelfs als je niet thuis bent.

Wat zijn roljaloezieën?
Een roljaloezie, ook wel duo rolgordijn genoemd, is een soort aangepast rolgordijn. In plaats van een enkele stofbaan, bestaat een roljaloezie uit 2 stofbanen die zich achter elkaar bewegen. De stof zelf verschilt ook. Een regulier rolgordijn bestaat uit normaal gesproken uit een effen stof. Een roljaloezie heeft twee verschillende stoffen, die elkaar horizontaal afwisselen. De ene stof is een gewone 'effen' rolgordijnstof. De andere stof is gemaakt van een soort doorzichtig gaas. De 2 verschillende van je roljaloezie stoffen geven jou de controle: Ga je voor verduistering en zet je je rolgordijnen dicht met de effen stof, of ga je voor licht in huis en zet je de doorzichtige stofbanen open?
roljaloezie op maat roljaloezie op maat
De voordelen van roljaloezieën
Het voordeel van roljaloezieën als raamdecoratie is dat je hiermee de handige werking van jaloezieën combineert met de stijlvolle uitstraling van rolgordijnen. Met roljaloezieën bepaal je zelf makkelijk hoeveel licht er in jouw kamer valt en hoeveel doorkijk mensen van buiten, en natuurlijk jijzelf vanuit binnen hebt. In tegenstelling tot rolgordijnen of normale gordijnen, waarbij je eigenlijk enkel kunt kiezen voor open of dicht, kun je bij roljaloeziën ook kiezen voor een ideale middenweg. Wil je nét iets minder lichtinval in je woonkamer? Dan plaats je simpelweg de effen stofbaan in grotere mate over de transparante stofbaan, waardoor de transparante gedeeltes smaller worden.
Roljaloezieën Roljaloezieën

Een slimme roljaloezie

De roljaloezieën van Smartblinds zijn niet zomaar duo rolgordijnen. De slimme motor van deze roljaloezie is te koppelen aan je smart home, waardoor er zich een wereld aan nieuwe functies opent. Zo kun jij je roljaloezieën bedienen via je smartphone en stembediening. Daarnaast wordt het mogelijk om je slimme roljaloezieën samen te laten werken met andere smart home devices in huis. Dit kun je doen door scenes en automatiseringen in te stellen in je smart home app. Selecteer de apparaten, de acties die ze uit moeten voeren en het moment waarop de apparaten geactiveerd moeten worden en je bent klaar om te gaan.

roljaloezieën

Andere slimme jaloezieën

Naast roljaloezieën heeft Smartblinds ook houtenjaloezieën en bamboe jaloezieën. Deze zijn net als onze roljaloezieën voorzien van een slimme draadloze motor, die je slechts een aantal keer per jaar hoeft op te laden. Slimme jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen, stijlvol en ontzettend handig in onderhoud. Lees meer op onze pagina over elektrische jaloezieën.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen