Search

Smartblinds roljaloezieën

Op zoek naar roljaloezieën die je kunt integreren binnen jouw smart home? Dan ben je op de juiste plek terechtgekomen! Met onze elektrische roljaloezieën bepaal je heel nauwkeurig de gewenste linchtinval en privacy.

Wat is een roljaloezie?

'Roljaloezie' is eigenlijk niets anders dan een ander woord voor een duo rolgordijn. Roljaloezieën, oftewel duo rolgordijnen, zijn rolgordijnen die bestaan uit twee stofbanen, namelijk een verduisterende stofbaan en een transparante stofbaan.

De voordelen van roljaloezieën

Het voordeel van dit type raamdecoratie is dat je hiermee de handige werking van jaloezieën combineert met de stijlvolle uitstraling van rolgordijnen. Met roljaloezieën bepaal je zelf makkelijk hoeveel licht er in jouw kamer valt en hoeveel doorkijk mensen van buiten, en natuurlijk jijzelf vanuit binnen, hebt. In tegenstelling tot rolgordijnen of normale gordijnen, waarbij je eigenlijk enkel kunt kiezen voor open of dicht, kun je bij roljaloeziën ook kiezen voor een ideale middenweg. Wil je nét iets minder lichtinval in je woonkamer? Dan plaats je simpelweg de effen stofbaan in grotere mate over de transparante stofbaan, waardoor de transparante gedeeltes smaller worden.

Vragen over roljaloezieën

Op onze website bestel je je slimme roljaloezieën geheel op maat. En dan ook nog eens helemaal smart home compatibel. Via je smartphone bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval en inkijk in jouw woning. Heb je vragen over roljalozieën of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte roljaloezie(ën) voor jouw interieur!

 

Bekijk onze roljaloezieën
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen