Search

Ultiem comfort met Smartblinds

Breng je interieur tot leven en maak je dagelijks leven makkelijker, veiliger en duurzamer met Smartblinds. Dankzij onze draadloze motoren profiteer je snel en eenvoudig van de voordelen van slimme raamdecoratie en bedien jij je rolgordijnen op afstand. Door middel van automatisering is het vergeten van het bedienen of het stuntelen met de juiste hoogtes van je raamdecoratie verleden tijd. Ontdek meer voordelen en de mogelijkheden van Smartblinds!

Volop mogelijkheden
Bedien je raamdecoratie precies zoals jij dat wilt via je smartphone, spraakopdrachten of automatische scènes. Soms toch handmatig een snelle handeling doen? Ook dat is nog altijd mogelijk dankzij de pull-functie.
Smartify Smartify
Compatibel met de bekendste smart home platformen
Eve
Apple_kopie
THREAD
Bluetooth

Smartblinds bedien je eenvoudig via de bekendste smart home platformen, zoals Apple HomeKit, Google Assistant of Homey. Onze slimme raamdecoratie bevat een motor met Apple HomeKit technology. Deze draadloze motor maakt het mogelijk dat Smartblinds optimaal samenwerken met het smart home platform van Apple, waardoor een dure bridge niet nodig is. Voor het bedienen van Smartblinds met een ander platform dan HomeKit, is wel een bridge vereist. Deze vind je hier!

Vind de perfecte blinds voor jouw interieur
Ontdek onze stoffen bij je thuis en vind de perfecte Smartblinds voor jou via onze stalen service. Stel eenvoudig jouw persoonlijke stalenwaaier samen en ontvang kleurstalen eenvoudig in je brievenbus!
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen