Search

Alles over onze plisségordijnen

Het inmeten en monteren van onze slimme plisségordijnen is heel simpel! Op deze pagina vind je onze meetinstructies, bekijk je installatievideo's en/of download je de installatiehandleiding. Graag extra hulp? Plan dan gratis een adviesgesprek met één van onze adviseurs of stel je vragen in de chat!

Collectie

Bij Smartblinds hebben wij een ruim aanbod slimme plisségordijnen. Door onze verschillende kleuren en stoffen passen Smartblinds perfect in ieder interieur. Vraag gratis stofstalen aan om de verschillen tussen de collecties te ondervinden.

Systemen

Bij onze plisségordijnen heb je de keuze uit twee verschillende systemen: het top down systeem en het top down & bottom up systeem. Kies tijdens het samenstellen van jouw Smartblinds het systeem dat aan jouw wensen voldoet.

Afmetingen top down systeem

Het top down systeem is 56,5 millimeter diep en 36,2 millimeter hoog. Let op: dit zijn de afmetingen van het systeem exclusief de stof.

Afmetingen top down & bottom up systeem

Het top down & bottom up systeem is 56,5 millimeter diep en 36 millimeter hoog. Let op: dit zijn de afmetingen van het systeem exclusief de stof.

Meten

Het inmeten van Smartblinds plisségordijnen is heel simpel! Je ontvangt onze meetinstructies in je stalenpakketje of bekijkt hem hieronder. Graag extra hulp bij het inmeten? Plan dan gratis een adviesgesprek met één van onze adviseurs of stel je vragen in de chat!

Voeding & connectiviteit

Onze plisségordijnen worden aangedreven door draadloze Eve MotionBlinds motoren. De accu van deze motoren laad je eenvoudig op via een meegeleverde USB-C kabel, wat betekent dat er geen vaste stroomvoorziening aangelegd hoeft te worden. Daarnaast verbind je onze rolgordijnen eenvoudig met de bekendste smart home platformen, waardoor er een wereld aan bedieningsmogelijkheden opengaat!

Hulp & advies

Ontvang jij graag hulp bij het uitzoeken, inmeten, bestellen en/of installeren van slimme plisségordijnen? Of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Onze specialisten staan gratis en vrijblijvend voor je klaar! Via een online videogesprek helpen we je bij het vinden van de juiste producten en geven we antwoord op al je vragen.

Veelgestelde vragen over Smartblinds plisségordijnen

Wat is de maximale breedte van jullie plisségordijnen?

De minimale breedte voor onze top down plisségordijnen is 60 centimeter. Voor onze top down & bottom up plisségordijnen is de minimale breedte 83,3 centimer. De maximale breedte is voor beide type plisségordijnen 300 centimeter.

Wat is de maximale hoogte van jullie plisségordijnen?

De minimale hoogte voor onze plisségordijnen is 50 centimeter. De maximale hoogte is 270 centimeter.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen