Search

Bestellen

Bij Smartblinds hechten we erg veel waarde aan het bieden van een goede service. We doen er alles aan om het bestellen van slimme raamdecoratie zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Hieronder geven we antwoord op de belangrijkste vragen over het online bestellen bij Smartblinds.nl. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons serviceteam!

Hoe plaats ik een bestelling?

Een bestelling plaats je snel en eenvoudig via onze webshop. Stel jouw gewenste product samen in de configurator op de productpagina en rond het bestellingsproces af. Na het voltooien van het betalingsproces word je per e-mail op de hoogte gehouden van je bestelling.

Kan ik ook bestellen zonder in te loggen?

Ja, je kunt bestellen zonder een account aan te maken of in te loggen. Wij raden het echter aan om wél in te loggen, omdat je dan bij toekomstige bestellingen gebruik kunt maken van onze staffelkorting.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Ja, je kunt een bestelling wijzigen of annuleren tot maximaal 3 uur na het plaatsen van de bestelling. Heb je een bestelling geplaatst in het weekend? Neem dan op maandag zo snel mogelijk contact met ons op.

Kan ik hulp of advies krijgen bij het bestellen?

Jazeker! Vind je het toch nog lastig de juiste raamdecoratie te bestellen? Dat snappen wij maar al te goed. We helpen je daarom graag door middel van een online adviesgesprek.

Kan ik jullie producten ook zakelijk bestellen?

Jazeker! Onze producten zijn ook zakelijk te bestellen. Meer hierover lees je op onze betalen pagina.

Heb ik garantie op mijn bestelling?

Uiteraard heb je garantie op je bestelling. Meer hierover lees je op onze garantie pagina.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen