Search

Elektrische Rolgordijnen op maat

Smartblinds slimme rolgordijnen onderdeel maken van jouw woning? Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig jouw elektrische rolgordijnen op maat! Dankzij elektrisch bedienbare rolgordijnen voorzie jij jezelf niet alleen van enorme gemak. Ook zorgt het voor extra veiligheid en duurzaamheid. Graag onze rolgordijn stoffen in het echt bekijken? Vraag dan eenvoudig gratis stalen aan. Bekijk ons aanbod elektrische rolgordijnen hieronder en bestel vandaag nog jouw Smartblinds online!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

SMARTBLINDS SLIMME ROLGORDIJNEN

Een beter en comfortabeler gevoel in je eigen huis. Dat is waar de slimme raamdecoratie van Smartblinds voor staat. Op een natuurlijke wijze altijd de perfecte daglichtinval, duisternis, temperatuur en privacy in huis. Op elk moment van de dag. Simpele producten van topkwaliteit die bijdragen aan verduurzaming, veiligheid en natuurlijk sfeer. De elektrische raamdecoratie van Smartblinds maakt het voor iedereen mogelijk om de voordelen van smart home te ervaren. Ook als dit totaal nieuw voor je is.

VOLLEDIG DRAADLOOS & SUPER EENVOUDIG TE INSTALLEREN

De nieuwe reeks Smartblinds elektrische rolgordijnen zijn zeer geavanceerd en tegelijkertijd heel gebruiksvriendelijk. De draadloze motoren maken een ontzettende eenvoudige installatie en slimme bediening van het rolgordijn met je smartphone mogelijk. Omdat de rolgordijnen automatisch via Bluetooth verbinding maken, is er voor de set-up met je Apple HomeKit geen gateway of bridge nodig. Door simpelweg een HomeKit Setup Code te scannen, worden de rolgordijnen automatisch en veilig ingesteld, klaar om te worden bediend via de Apple woning-app op je smartphone. In slechts een paar seconden ben je klaar. Software-updates met de nieuwste features verschijnen automatisch in de app, waardoor jouw elektrische rolgordijnen altijd up-to-date zijn.

ELEKTRISCHE ROLGORDIJNEN ONDERDEEL VAN EEN VEILIG EN VERBONDEN SMART HOME ECOSYSTEEM

Elk elektrisch rolgordijn van Smartblinds werkt probleemloos en veilig samen met andere HomeKit-gecertificeerde accessoires. Denk hierbij aan je slimme verlichting, bewegingsdetectors en thermostaat. Verbind ze heel eenvoudig en Smartblinds zijn direct een volmaakt onderdeel van jouw smart woning. Het aanschaffen van een of andere dure bridge is hiervoor niet nodig, want Smartblinds werken rechtstreeks samen met jouw HomeKit devices voor jouw comfort! Graag onze elektrische rolgordijnen aansturen met een ander smart home platform zoals Google Assistant of Amazon Alexa? Bekijk hier hoe je dit mogelijk maakt.

Een ander voordeel van onze elektrische rolgordijnen is dat ze zeer privacy-vriendelijk zijn. Veel applicaties werken samen met de cloud. De motoren van Smartblinds doen dat niet. Alle instellingen en data wordt namelijk lokaal opgeslagen, waardoor deze gegevens het huis nooit verlaten. Op deze wijze wordt jouw veiligheid en privacy gewaarborgd.

Volop bedieningsmogelijkheden
Smartblinds elektrische rolgordijnen komen met diverse bedieningsmogelijkheden. Via je home app swipe je eenvoudig elk rolgordijn naar de gewenste positie en sla je je favoriete posities op. Vervolgens gebruik je deze favoriete posities in je scènes of routines tijdens het automatiseren van je woning, waardoor je rolgordijnen voortaan automatisch naar jouw ingestelde posities bewegen. Op gewenste tijdstippen óf na het activeren van de scène met bijvoorbeeld een spraakopdracht. Even snel een van je blinds van positie veranderen? Of moet je schoonmaakhulp erbij? Dan bedien je ook altijd je elektrisch rolgordijn nog met het bekende trekkoord.
Slimme elektrische rolgordijnen bedienen

ELEKTRISCHE ROLGORDIJNEN BESTEL JE BIJ SMARTBLINDS OP MAAT

Uiteraard wil je graag iets te kiezen hebben. Smartblinds biedt je daarom een productaanbod dat bestaat uit verschillende elektrische rolgordijnen. Stuk voor stuk beschikken ze over slimme functionaliteiten en zijn ze te automatiseren en op afstand te bedienen. Vertrouw op hoogstaande kwaliteit en design, want dat vinden wij bij Smartblinds zeer belangrijk. Een elektrisch rolgordijn op maat waar je de komende jaren gemak en plezier van hebt, dat is wat we je bieden. Naast slimme rolgordijnen bestaat ons assortiment ook uit slimme duo rolgordijnen. Benieuwd welke producten in de toekomst nog meer aan ons assortiment toegevoegd worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

ALLEDAAGS GEMAK EN COMFORT DOOR ELEKTRISCHE ROLGORDIJNEN

Wonen in een smart home betekent dat je geniet van een geautomatiseerd interieur. Met elektrische rolgordijnen geef je je slimme woning een nieuwe dimensie en creëer je een ultieme alledaags gemak en comfort in huis. Dit zijn de voordelen die een smart rolgordijn je te bieden hebben:

 • Zeer simpel te gebruiken
  Elk elektrisch rolgordijn bedien je automatisch of via een app. Toch af en toe handmatig bedienen? Ook dat is gewoon mogelijk.
 • Biedt extra veiligheid
  Inbrekers blijven wel weg als een huis bewoond lijkt. Daardoor maken automatische rolgordijnen je woning direct een stuk veiliger.
 • Veilig voor kinderen
  Er zit geen koord met gevaarlijke lus aan onze slimme rolgordijnen, waardoor ze veilig zijn voor kinderen;
 • Zuinig met energie
  Smartblinds hoef je maar 1 à 2 keer per jaar op te laden en zijn daardoor erg energievriendelijk.

VRAGEN OVER ELEKTRISCHE ROLGORDIJNEN

Wat is een elektrisch rolgordijn?

Een elektrisch rolgordijn is een rolgordijn dat door middel van een elektrische motor op en neer beweegt. De elektrische rolgordijnen van Smartblinds zijn te koppelen met je smart home, waardoor slimme bediening mogelijk is.

Hoe meet je een slim rolgordijn op?

Je vindt de juiste afmetingen voor je slimme rolgordijnen door het venster van je raam op te meten. Volg hiervoor eenvoudig onze meetinstructies. Zodra je de juiste afmetingen weet, stel je eenvoudig jouw Smartblinds elektrische rolgordijnen op maat samen via onze site.

Hoe installeer je een elektrisch rolgordijn?

De elektrische rolgordijnen van Smartblinds bevatten een draadloze accu en zijn daarom erg eenvoudig te installeren. Het aanleggen van elektriciteit naar je ramen is dus niet nodig. Het verbinden van je Smartblinds rolgordijnen met je smart home is ook een fluitje van een cent. Binnen een minuut maak jij van je Smartblinds automatische rolgordijnen.

Wat maakt een rolgordijn slim?

Een rolgordijn is slim als deze door middel van smart home automatisch, op afstand en in samenwerking met andere apparaten bediend kan worden. Dankzij revolutionaire software is het mogelijk een slim rolgordijn elektrisch en automatisch op en neer te laten bewegen door middel van smart home.

Hoe kun je Smartblinds rolgordijnen opladen?

De motoren van Smartblinds slimme rolgordijnen bevatten een accu, die je eenvoudig via een USB-C kabel kunt opladen. Bij normaal gebruik hoef je dit slechts 1 à 2 keer per jaar te doen. Binnen 8 uur zijn je elektrische rolgordijnen weer volledig opgeladen.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stalenwaaier aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een stalenwaaier aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Gratis SMARTBLINDS meetverzekering
Verkeerd gemeten? Dan krijg je gratis een nieuw product thuisgestuurd.