Search

Hoe werkt een pre-order?

Slimme raambekleding met de draadloze Eve Motionblinds motoren, die als eerste op de markt de nieuwe thuisconnectiviteitsstandaard ‘Thread’ bevatten, zijn eindelijk te bestellen! Omdat we jullie de mogelijkheid willen geven om als allereerst onze slimme raamdecoratie thuis te hebben hangen, kun je nu alvast jouw Smartblinds pre-orderen! 

Maak kans op een Apple HomePod Mini cadeau!

Onder alle pre-orders verloten wij de nieuwe Apple HomePod Mini. De winnaar wordt 31 oktober 2021 bekend gemaakt. Vraag dus snel jouw gratis stalen aan en pre-order jouw Smartblinds geheel op maat in de shop! 

Hoe werkt een pre-order

Een pre-order is een vooruitbestelling van een nieuw aangekondigd product. Jij kan nu al je slimme rolgordijnen of duo rolgordijnen samenstellen en bestellen, waarna je vervolgens je op maat gemaakte Smartblinds bij je thuis kunt verwachten op het moment dat wij kunnen leveren!

Wanneer ontvang je jouw Smartblinds?

Na het plaatsen van een pre-order, kun je jouw Smartblinds in oktober 2021 bij je thuis verwachten. Pre-order daarom nu en geniet in dit najaar al van jouw Smartblinds op maat en de vele voordelen die onze slimme raambekleding met zich meebrengt!

Betaling

Aangezien je je bestelde producten nog niet direct thuiskrijgt, laten we je ook niet meteen de volle prijs betalen! Nadat je je Smartblinds pre-ordered, krijg je een e-mail met een betalingslink om een aanbetaling van 30% te doen. Via deze betalingslink rond je eenvoudig je bestelling af via je gewenste betalingsmethode. Zodra onze producten geleverd kunnen worden, ontvang je een tweede betalingslink om het resterende bedrag te betalen en vervolgens komen jouw Smartblinds direct jouw kant op! Houd daarom na het pre-orderen van je producten je mailbox goed in de gaten om op de hoogte te blijven van jouw bestelling en betaalstatus.

kies jouw slimme raamdecoratie