Search

Rolgordijnen in de keuken

Als je de juiste rolgordijnen voor je keuken wilt kiezen, zijn de rolgordijnen van Smartblinds een uitstekende keuze. Het strakke design in combinatie met de smart home functies en bedieningsopties bieden je keuken een perfecte mix van stijl en functionaliteit. In dit artikel bespreken we de voordelen en functies van een rolgordijn in de keuken.

Beheer je lichtinval

Creëer de perfecte sfeer in je keuken met de elektrische rolgordijnen van Smartblinds. Met de slimme bediening kun je de rolgordijnen met een vingerveeg of spraakopdracht aansturen om de hoeveelheid natuurlijk licht die je keukenruimte binnenkomt te filteren. Of je nu de voorkeur geeft aan een lichte en luchtige sfeer of een gezellige en knusse omgeving, met een slim keuken rolgordijn regel je moeiteloos en nauwkeurig de lichtinval. Zeg maar dag tegen de felle schitteringen op je keukenblad en hallo tegen een comfortabele omgeving om te koken. En dat alles met één vingerbeweging of stemcommando.

rolgordijn keuken
Slimme bediening

Slimme rolgordijnen brengen gemak binnen handbereik met hun smart home automatiserings- en bedieningsmogelijkheden. Deze rolgordijnen zijn geïntegreerd met een slimme motor en kunnen moeiteloos bediend worden via spraakopdrachten en je smartphone. Stel schema's in om de rolgordijnen in je keuken op specifieke momenten van de dag te openen of te sluiten, zodat je moeiteloos natuurlijk licht en privacy kunt optimaliseren. Met slechts een tik op je smartphone of zelfs een enkel spraakcommando kun je jouw keuken rolgordijnen overal vandaan bedienen, zelfs als je niet thuis bent.

rolgordijnen keuken

Energiebesparing

De technologie achter Smartblinds is ontworpen om energie te besparen. Door je rolgordijnen slim te programmeren zodat ze zich gedurende de dag aanpassen, kun je profiteren van natuurlijk licht en de behoefte aan kunstlicht verminderen. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke keuken, maar helpt ook om te besparen op energiekosten. Met de mogelijkheid om te synchroniseren met andere slimme apparaten, zoals slimme thermostaten, kun je een geheel energiebesparende omgeving creëren.

keuken rolgordijn
Perfect voor het interieur van jouw keuken

Of je nu gaat voor een moderne, minimalistische look met strakke kleuren zoals grijs of juist voor een warme en gezellige sfeer met natuurlijke kleuren en texturen van een Scandinavisch interieur, de mogelijkheden zijn er allemaal. Door te spelen met verschillende ontwerpen en materialen kun je je keuken rolgordijnen een persoonlijk tintje geven en een unieke touch aan je keukenruimte geven. Of je nu kiest voor een subtiele tint die naadloos in het interieur past of juist voor een tint die opvalt in je interieur, een op maat gemaakt Smartblinds rolgordijn is voor jouw keuken de beste optie

.
keuken

Op maat gemaakt

De keuken is vaak een drukke ruimte waar rolgordijnen naast zeer stijlvol ook nog eens praktisch moeten zijn. Door te kiezen voor op maat gemaakte rolgordijnen kun je ervoor zorgen dat de raambekleding perfect past bij de afmetingen van je ramen. Dit voorkomt niet alleen ongewenste kieren of overlappingen, maar zorgt er ook voor dat de slimme rolgordijnen naadloos passen bij de rest van je keukeninrichting. De smart rolgordijnen van Smartblinds zijn volledig aanpasbaar. Dit betekent dat jij bepaalt welke stof je rolgordijnen moeten hebben, welke kleur ze moeten hebben en welke systeemkleur erbij past. Het is allemaal aan jou! We hebben ook andere keuken raambekleding, die misschien beter bij je interieur past! Zo hebben we bijvoorbeeld naast normale rolgordijnen voor in de keuken ook duo rolgordijnen voor de keuken. Wil je een wat luxere uitstraling van je keukenraam? Dan past een keuken jaloezie misschien beter bij jou!

rolgordijn keuken op maat
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen