Search

Tijdloze elegantie

Bij Smartblinds geloven we in de duurzame kracht van goed design. Geen poespas, maar mooie, verantwoorde producten die doen wat ze moeten doen en een tijdloze uitstraling hebben. Door het positieve effect dat ze hebben op hoe je je voelt, wil je ze langer houden, koesteren en er keer op keer van genieten. Daarmee hebben ze een duurzame kwaliteit die niet alleen goed is voor de mens, maar ook voor het milieu.

Ons aanbod staat voor tijdloos design, gemak, eigenheid, connectiviteit, kwaliteit en duurzaamheid. De Smartblinds hebben een modulair ontwerp, worden gemaakt van hoog- waardige materialen en gerecyclede stoffen, en geassembleerd in Europa. Ze zijn snel en gemakkelijk te installeren en met de Apple HomeKit of voice-control naar persoonlijke voorkeuren te programmeren en bedienen. Ze zijn bovendien compatible met het smart home besturingssysteem van Apple. Het assortiment biedt de ideale keuze voor zowel de functionele koper als de echte designliefhebber. Daarmee is het aanbod van Smartblinds smart in every way!

Bekijk direct onze elektrische rolgordijnen of elektrische duo rolgordijnen en stel jouw Smartblinds geheel op maat samen.

 

Kies jouw slimme raamdecoratie
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen