Search

Elektrische rolgordijnen op maat

Op zoek naar elektrische rolgordijnen op maat? Bekijk onze brede collectie rolgordijnen en upgrade jouw woning met Smartblinds. Met onze elektrisch bedienbare rolgordijnen voorzie jij jezelf van enorm gemak, veiligheid en duurzaamheid. Bekijk ons aanbod automatische rolgordijnen hieronder en bestel vandaag nog jouw Smartblinds volledig op maat!

12 Items

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
 1. -15%
  Smartblinds_SB10_W_RF-MUENCHEN-0100_FV-MW Essential Off-White
  Essential Off-White
  Lichtdoorlatend
  vanaf 238,81 280,95
 2. -15%
  Smartblinds_SB10_W_RF-MUENCHEN-0150_FV-MW Essential White
  Essential White
  Lichtdoorlatend
  vanaf 238,81 280,95
 3. Smartblinds_SB10_W_RF-MUENCHEN-6200_FV-MW Essential Off-White Essential Off-White
  Verduisterend
  281,95
 4. Smartblinds_SB10_W_RF-MUENCHEN-6250_FV-MW Essential White Essential White
  Verduisterend
  281,95
 5. -15%
  Comfort smart rolgordijn Comfort White
  Comfort White
  Lichtdoorlatend
  vanaf 238,81 281,95
 6. Smartblinds_SB10_W_RF-WEMBLEY-5100_FV-MW Comfort White Comfort White
  Verduisterend
  282,95
 7. Elektrisch rolgordijn Solar White Solar White Solar White
  Verduisterend
  280,95
 8. Elektrisch rolgordijn Solar Off-White Solar Off-White Solar Off-White
  Verduisterend
  280,95
 9. -15%
  Smartblinds_SB10_W_RF-SALAMANCA-0100_FV-MW Texture White
  Texture White
  Transparant
  vanaf 238,81 280,95
 10. -15%
  Smartblinds_SB10_W_RF-SALAMANCA-0200_FV-MW Texture Off-White
  Texture Off-White
  Transparant
  vanaf 238,81 280,95
 11. -15%
  Slimme rolgordijnen Classic Classic Off-White
  Classic Off-White
  Lichtdoorlatend
  vanaf 238,81 279,95
 12. Classic slim rolgordijn Classic Off-White Classic Off-White
  Verduisterend
  280,95

12 Items

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Draadloze rolgordijnen met elektrische motor

Smartblinds elektrische rolgordijnen zijn voorzien van de nieuwste techniek en eenvoudig te bedienen via je smartphone. Dankzij de draadloze elektrische motor is een constante stroomaansluiting niet nodig en is de montage erg eenvoudig. Voor Apple HomeKit gebruikers is een bridge of gateway niet nodig om verbinding te maken met onze rolgordijnen, omdat deze automatisch verbinden via Bluetooth. Scan de HomeKit Setup Code van je rolgordijn via de Apple HomeKit App en de verbinding met je elektrisch rolgordijn wordt direct automatisch en veilig gelegd. In slechts een paar seconden zijn jouw elektrische rolgordijnen klaar voor gebruik en kun jij genieten van de voordelen van Smartblinds. Maak jij liever gebruik van een ander smart home platform, zoals Google Assistant of Alexa? Ontdek meer over de compatibiliteit van Smartblinds.

elektrisch rolgordijn

Slimme bedieningsmogelijkheden

Smartblinds elektrische rolgordijnen zijn compatibel met de bekendste smart home platformen. En dat biedt volop mogelijkheden. Via de smart home woning app bedien je elk elektrisch rolgordijn individueel, per woonruimte of zelfs in je hele woning tegelijk. Via de smart home app op je telefoon bedien je je Smartblinds waar en wanneer je wilt met een simpele vingerveeg. Je favoriete posities van je blinds kun je opslaan in de app. Door je favoriete posities vervolgens te te voegen aan je scènes automatiseer je de huishoudelijke processen. De scènes zijn eenvoudig uit te voeren door een druk op je telefoon of een spraakopdracht. Toch graag de mogelijkheid om je Smartblinds met de hand te openen en te sluiten? Geen probleem! Smartblinds elektrische rolgordijnen hebben naast alle smart home besturing ook een trekkoord. Erg handig voor bijvoorbeeld je oppas of schoonmaakhulp.

elektrische rolgordijnen bedienen

Elektrische rolgordijnen veilig integreren in iedere smart home

Al onze rolgordijnen werken veilig en probleemloos samen met alle andere HomeKit-gecertificeerde smart home producten. Koppel bijvoorbeeld je slimme verlichting, thermostaat, bewegingsdetectoren of slimme stekkers met je nieuwe elektrische rolgordijnen en maak jouw Smartblinds onderdeel van je smart home. Smartblinds zorgen niet alleen voor privacy in huis, maar ook dat je gegevens veilig zijn. Zo slaan onze rolgordijnen geen gegevens en data op in de Cloud, maar in de motor zelf. Zo blijven je gegevens dus waar ze horen, namelijk bij je thuis!

elektrische rolgordijnen

Enorme comfort bij je thuis

Elektrische rolgordijnen maken het leven een stukje makkelijker. Door slimme timers en scènes kijk jij niet meer om naar je raamdecoratie, waardoor jij je kan focussen op wat echt belangrijk is: jezelf. Smartblinds is er voor iedereen. Ben je wat ouder, slecht te been of kom je niet goed meer bij je kettingbediende rolgordijn? Dan zijn de automatische rolgordijnen van Smartblinds de perfecte oplossing voor jou. Met slechts één spraakopdracht of vingerveeg op je smartphone zet je jouw elektrische rolgordijnen in beweging, waardoor jij niet in de benen hoeft! Ga je verhuizen, of wil je je huidige huis en interieur een upgrade geven? Ook dan is Smartblinds de beste keus voor jou!

enorme comfort

Andere voordelen van elektrische rolgordijnen

Met Smartblinds elektrische rolgordijnen geniet je van optimaal comfort en gebruiksgemak. Met behulp van smart home tover je onze elektrische rolgordijnen om tot automatische rolgordijnen, die jouw huis voorzien van de perfecte privacy, temperatuur, duisternis en daglichtinval. Smartblinds rolgordijnen zijn van topkwaliteit en brengen vele voordelen in huis:

 • Comfort

 • Privacy

 • Veilig

 • Duurzaam

voordelen elektrische rolgordijnen

Verminder je energieverbruik met automatische rolgordijnen

Met de juiste scènes is het mogelijk om het energieverbruik van jouw woning te verminderen. Je kunt namelijk instellen dat je elektrische rolgordijnen automatisch openen, of juist dichtgaan, op basis van van de weersomstandigheden buiten. In de zomer voorkom je op deze manier dat de sterke zonkracht zorgt voor een ontzettend warm huis, waardoor je minder gebruik hoeft te maken van ventilatoren of airco's. In de winter kun je juist optimaal profiteren van de zon, waardoor je minder hoeft te vragen van je verwarming. Dit komt het milieu ten goede én resulteert in minder energiekosten.

energie besparen met elektrische rolgordijnen

Smartblinds elektrische rolgordijnen op maat bestellen

Met Smartblinds haal je kwaliteit en maatwerk in huis. Via onze website stel je eenvoudig jouw elektrische rolgordijnen helemaal op maat samen. Dankzij de tijdloze designs van onze stoffen en systemen weet je zeker dat je slimme rolgordijnen jarenlang meekunnen in jouw interieur en dankzij onze ruime collectie zit er altijd iets voor jou tussen. Naast elektrische rolgordijnen, vind je ook ook elektrische duo rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën en gordijnrails in ons assortiment. Wil je jouw Smartblinds ook kunnen bedienen met een afstandsbediening? Neem dan een kijkje tussen onze accessoires.

VRAGEN OVER ELEKTRISCHE ROLGORDIJNEN

Wat is een elektrisch rolgordijn?

Een elektrisch rolgordijn wordt door middel van een elektrisch motor aangevoerd. Door de slimme motor te koppelen aan je smart home, kun je het elektrische rolgordijn van een afstand via je telefoon bedienen. Hierdoor kan het rolgordijn automatisch op en neer bewegen, zonder dat jij het rolgordijn hoeft aan te raken.

Een elektrisch rolgordijn opmeten, hoe doe je dat?

Door simpelweg de breedte en hoogte van het venster van je raam op te meten, kom je bij de juiste afmetingen voor jouw elektrische rolgordijnen. Smartblinds heeft hiervoor een eenvoudige meetinstructie. Wanneer je je venster hebt opgemeten, kun je via onze website eenvoudig jouw rolgordijnen samenstellen.

Hoe installeer ik een elektrisch rolgordijn?

Smartblinds rolgordijnen bevatten een draadloze accu. Hierdoor hebben jouw elektrische rolgordijnen geen stroomtoevoer nodig. Dit maakt de installatie van jouw rolgordijn al een stuk makkelijker. Voor de installatie hebben we een eenvoudige instructie. Hierin staat ook hoe je jouw rolgordijnen toevoegt aan je smart home. Binnen een minuut tover je jouw rolgordijnen om in automatische rolgordijnen.

Hoelang kan ik met een volle accu?

De motoren van Smartblinds slimme rolgordijnen bevatten een duurzame accu, die erg lang mee kan. Bij normaal gebruik, zal je je accu slechts 1 à 2 keer per jaar op hoeven te laden. Het opladen van je Smartblinds kan met een USB-C kabel. De accu is na 8 uur weer volledig opgeladen.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stofstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis stofstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Gratis SMARTBLINDS meetverzekering
Verkeerd gemeten? Dan krijg je gratis een nieuw product thuisgestuurd.