Search

Elektrische bediening met de MotionBlinds motor

Bij Smartblinds geven we jou als klant de optie om je raambekleding te configureren naar jouw wensen. Ook de motor van onze raamdecoratie is te kiezen in 2 verschillende vormen. De MotionBlinds motor is de simpelste en meest toegankelijke motor van de 2 opties. Op deze pagina lees je alles over de MotionBlinds motor.

De MotionBlinds motor in het kort
De MotionBlinds motor is in feite een soort 'basis' variant van de Eve MotionBlinds motor. De motor is bedoeld voor mensen die wel de behoefte hebben aan het elektrisch bedienen van hun raambekleding, maar niet de behoefte hebben om hun elektrische raambekleding te verbinden met een smart home. Om te zorgen dat klanten met deze behoeften niet meer betalen voor functies die ze toch niet willen of gaan gebruiken, is voor hen de MotionBlinds motor de beste keus. Desondanks zijn er 3 mogelijkheden waarop je deze motor kunt bedienen. We lichten ze allemaal voor je toe.
MotionBlinds motor MotionBlinds motor
Bediening via app
Ook al heb je geen 'smart home' motor, het is nog steeds mogelijk om je elektrische raambekleding te besturen via een app. Bestel je jouw Smartblinds met een MotionBlinds motor, dan kun je op je telefoon de bijbehorende 'MotionBlinds Bluetooth' app. Aan het koord van je plisségordijn, jaloezie of elektrische rolgordijn zit een QR-code. Wanneer je deze scant via de geïnstalleerde MotionBlinds Bluetooth app, hoef je simpelweg alleen nog de stappen te volgen die in de app gegeven worden. Daarna kun je direct starten met het elektrisch bedienen van je raambekleding via je smartphone. Let op: Om via je smartphone je elektrische raambekleding te bedienen moet je in de buurt zijn van je raambekleding (straal van 10 meter).
MotionBlinds Bluetooth app MotionBlinds Bluetooth app
Bediening via het trekkoord
Het traditionele trekkoord is verleden tijd. Smartblinds heeft namelijk een nieuwe functie voor jouw koord. De pull-functie is een nieuwe technologie waarbij je met een kort rukje aan het koord je Smartblind in beweging zet. Staat je Smartblind op de gewenste hoogte? Door weer een kort rukje aan het koord te geven zet je jouw blind stil. Door een begin- en eindpositie in te stellen op je Smartblinds, beweegt je elektrische raambekleding bij 1 rukje automatisch naar de andere positie toe. De pull-functie is een ideale vervanging voor handmatige bediening, waarbij je niet langer minutenlang aan koorden staat te trekken om je raambekleding te openen of te sluiten.
Pull functie Pull functie
Bediening via een afstandsbediening
Naast bovengenoemde bedieningsmogelijkheden is het ook nog mogelijk om bij je Smartblinds een MotionBlinds afstandsbediening toe te voegen. Deze afstandsbediening heeft 5 kanalen. Aan elk kanaal kunnen rolgordijnen, jaloezieën of elektrisch plisségordijnen gekoppeld worden. Tip: Koppel al je blinds per ruimte aan een kanaal! Zo kun je per kamer je blinds tegelijk bedienen. De afstandsbediening is eenvoudig toe te voegen aan je bestelling tijdens het configureren van één van je Smartblinds! Daarnaast kun je de afstandsbediening ook later toevoegen door naar de categorie accessoires te gaan.
MotionBlinds Bluetooth app MotionBlinds Bluetooth app

Ben je overtuigd door bovenstaande bedieningsmogelijkheden? Dan weet je zeker dat de MotionBlinds motor de beste keus voor jou is. Ben je op zoek naar meer mogelijkheden, waaronder de verbinding van jouw Smartblinds met je smart home platform? Dan is de andere optie, de Eve MotionBlinds motor waarschijnlijk meer jouw favoriet. Als je benieuwd bent kun je ook alles lezen over de Eve MotionBlinds motor.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen